Мікроорганізми, що ведуть активну життєдіяльність на шкірі людини, постійно розмножуються, провокуючи поява неприємних ароматів. Достатньо лише однієї краплі поту, щоб в умовах теплого, вологого середовища бактерії оживили діяльність, спровокувавши появу різкого запаху. Лише прийняття душу недостатньо – шкіра потребує додаткових заходів захисту від поту. З поставленим завданням на всі 100% справляються дезодоранти та антиперспіранти.

Захист від запаху поту необхідний чоловікам і жінкам цілий рік, тому кожна людина вважає за свій обов'язок хороший дезодорант для повсякденного використання. Вибір таких товарів на ринку великий, але далеко не кожен із них має лише позитивний вплив. Подібний підхід усуває виділення вологи, але може викликати серйозні алергічні реакції та інші негативні дії на кожні покриви.

У нашому інтернет магазині Organic Market представлено безліч дезодорантів та антеперспірантів на будь-який смак.

У нас Ви можете знайти для себе Польські дезодаранти ТМ Nivelazione та Idee Derm, а також Іспанські ТМ Tulipan Negro.

 

Що краще: дезодорант чи антиперспірант?
На антиперспіранти та дезодоранти покладено різні завдання. Перші забезпечують максимальний захист від поту та особливо актуальні при інтенсивному потовиділенні – через фізичні особливості організму, підвищені навантаження, спортивні тренування.

Дезодоранти не блокують процеси потовиділення, а лише усувають неприємні запахи, що оптимально для повсякденного ритму життя.

Як «працюють» дезодоранти та антиперспіранти?
Відомо, що піт, що виділяється людським організмом, практично не має запаху. Джерелом неприємного запаху стають бактерії, що у водних протоках потових залоз. Продукти їхньої активності з'являються після невеликого проміжку часу після поту.

Використання дезодорантів допомагає нейтралізувати неприємний запах шляхом пригнічення мікроорганізмів спеціальними антибактеріальними компонентами.

Найбільш популярним антиперспіруючим компонентом на сьогоднішній день є сіль алюмінію. Дія компонента заснована на особливостях шкіри: розташовуючись по краю пор, солі звужують їх, але не повністю закупорюють.

Таким чином, процеси потовиділення приватно блокуються. Самі солі залишаються на поверхні дерми і легко змиваються звичайною водою.

Виробники пропонують кілька форматів випуску дезодорантів та антиперспірантів:

- Спреї

- Роли

- Кремові

- Гелеві

При виборі дезодоранту важливо звертати увагу на 3 параметри:

Форма випуску засобу – спрей чи рол.
Склад – стежте за відсутністю у формулі продукту алюмінієвих солей, парабенів, консервантів.
Аромат – тут все залежить виключно від індивідуальних смакових уподобань.

 

В інтернет-магазині organic-market.com.ua на вас чекає великий вибір продуктів від сертифікованих виробників. Замовивши дезодорант у нас, ви отримаєте швидку доставку по Києву та по всій Україні.