Кількість
|
Вартість
|
||
|
Папір для випічки (або пергамент) - найпопулярніший аксесуар на кухні кожної господині.
Використовують папір різними способами – найпоширеніший: його кладуть на деко, щоб зберегти його чистим під час випікання. Завдяки такому настилу кондитерський виріб не прилипає до поверхні та добре знімається. Такий папір застосовують і в процесі приготування холодних десертів, для розкочування пісочного тіста або для підігріву їжі в НВЧ-печі.
Пергамент для випікання - дуже корисний пристрій у процесі приготування багатьох страв. Без нього просто не обійтися в харчовій промисловості та суміжних областях.
Переваги пергаментного паперу
Серед головних переваг пергаментного паперу:
- Простота використання;
- Економія часу для підтримки чистоти робочої поверхні
- Збереження смакових якостей їжі;
- Економічні витрати: рулон можна використовувати довгий час;
- Доступна вартість: ціна паперу для запікання дуже демократична та доступна всім;
- Екологічність та безпека. Як правило, пергаментний папір для випікання виконується із натуральної целюлози, що забезпечує натуральність продукту.