Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Наршараб – натуральний гранатовий соус. Соус Наршараб має приємний кисло-солодкий, трохи терпкий смак, з яскраво вираженим післясмаком стиглого граната, має дуже апетитний аромат і колір. У соусі Наршараб відсутні прянощі, тому їм можна насолоджуватися як у чистому вигляді, так і додаючи улюблені спеції. Ідеальний соус для м'ясних страв, приготованих на мангалі: до шашлику з баранини, люля-кебабу, курки-гриль, шашлику з риби (особливо з сьомги), а також м'ясних виробів з фаршу - котлет, тефтелей, м'ясних зразів і т.п. Відмінно підходить соус Наршараб для заправки літніх салатів із свіжих овочів.